Fredagen den 9:e december stänger vi 12.30 på grund av personalaktiviteter!

Företag

Vi skapa en kundshop med eget domännamn och logotyp eller en inloggningsportal där dina produkter finns. Det går att styra olika kontons budget med hjälp av en plånbok.

Team Shop

Vi skapar en shop för din förening eller klubb där ni enkelt loggar in och beställer era kläder på ett smidigt sätt. Slipp hanteringen av handskrivna listor och hantering av pengar.

Merch

Ett enkelt sätt för dig att sälja produkter och tjäna pengar. Vi sköter tillverkning, lagerhållning och leverans av produkterna. Print on demand gör att du inte måste hålla ett lager.​​​​​​​Webbshoppar för företag är en mycket smidig lösning. Det går att börja på en lättare nivå, och efter behov senare göra den mer avancerad med fler funktioner. Allt från en inloggningsportal till en helt egen brandad webbshop med eget domännamn.
Vi tar fram ett sortiment med dina produkter som du och dina anställda kan beställa med olika inloggningar för att spara både tid och onödiga resepengar.
För dig som vill ha något lite mer avancerat finns plånboksfunktionen där du kan sätta budget för olika personer och få full koll eller bestämma hur mycket det får handlas för under förutbestämda perioder.
Attestfunktion kan även sättas där någon får attestera beställningarna.

STEG 1

Vi börjar med att diskutera ert behov och se över vilken lösning som kan passa er. Vilka funktioner behövs och vilken nivå vill ni lägga er på till en start. När vi har koll på detta kan vi återkomma med ett prisförslag på vad det kommer kosta i månaden. Den enklaste lösningen är från 0:-/mån.

STEG 2

Tillsammans kollar vi ut ett sortiment som kommer utgöra basen i ert sortiment. Detta kan såklart vara allt från arbetskläder till dekaler och dylikt.

STEG 3

När grundsortimentet är färdigt bygger vi ihop shoppen och lägger upp produkterna. Du får sen en inloggning så du kan se hur det ser ut och komma med feedback om saker som önskar ändras.

STEG 4

I sista steget lägger vi upp användare, justerar budget på olika användare om ni ska ha det. Sätter attestpersoner om det ska finnas och annat som ska kopplas mot olika personer. Sedan lanserar vi shoppen, svårare än så är det inte.

Avancerade funktioner

  • Plånboken är en funktion där du kan bestämma budget, alltså hur mycket olika personer får handla för.
  • Attest är en funktion som kan användas för att beställningarna ska attesteras innan de går in i vårt ordersystem.
  • Olika sortiment beroende på vilken befattning en person har inom företaget, exempelvis arbetskläder för några inloggade och säljarkläder för andra.​​​​​​​Team Shop är ett koncept där vi tar fram ett sortiment med produkter till er förening eller klubb. Alla medlemmar kan sedan enkelt logga in och beställa själva. Varje enskild person betalar smidigt med swish och ni behöver aldrig samla in och hantera pengar.
 
Det går att göra tidsbestämda perioder då beställningar görs, exempelvis under 3 veckor.
Det kan också vara så att vissa produkter ska gå att beställa året runt om det finns möjlighet till det. Allt detta syr vi ihop efter era önskemål.

Ange lösenordet ”demo” efter att du klickat här för att se hur en shop kan se ut.

STEG 1

Vi hjälper er att ta fram ett sortiment utifrån era önskemål och behov. Antal produkter kan byggas på senare efter det känns tryggt och bekvämt och ni blivit varma i kläderna. 
Därefter gör vi digitala förslag och ger er priser på vad produkterna kommer att kosta.

STEG 2

När ni känner er nöjda med produkternas utseende och kostnad så gör vi ett första upplägg på produkter, storlekar, färger och ni får en egen inloggning där produkterna kommer finnas senare.

STEG 3

Efter önskemål utför vi eventuella justeringar på utseende och annat som rör er sida. Det kan hända att ni känner för att lägga till någon ytterligare produkt redan nu eller ta bort någon befintlig. Allt detta kan vi justera senare när som helst men det börjar dra ihop sig till lansering och här gör vi sista justeringarna in för det.

STEG 4

När produkterna och utseendet är godkänt bestämmer vi tillsammans när shoppen ska vara öppen och dylikt. Sedan lanserar vi Team Shopen med ett gemensamt lösenord som ni använder för att kunna se och beställa era produkter.
​​​​​​​Merch är ett koncept som ger dig möjlighet att sälja förädlade produkter med en väldigt låg instegströskel och utan krav på dyrt lager eller egen webbshop.
Vi ombesörjer hela värdekedjan från webbshop till produkt och leverans efter att du varit med och tagit fram vad det är du vill sälja för något.
I slutet av varje månad görs en avstämning och du fakturerar oss vinsten för dina sålda varor. 
Ett enkelt första steg kan vara produkter som lämpar sig för print on demand. Dvs produkter trycks efter beställningar och du behöver inte betala för något lager av produkter utan du börjar tjäna pengar från den första varan som säljs.

STEG 1

Vi hjälper dig att ta fram ett sortiment utifrån dina önskemål och behov. Antal produkter kan byggas på senare efter det känns tryggt och bekvämt och du blivit varm i kläderna. 
Därefter gör vi digitala förslag och ger dig priser på vad produkterna kommer att kosta dig.

STEG 2

När du känner dig nöjd med produkternas utseende och kostnad så sätter du eller vi, gemensamt priser på vad du vill sälja produkterna med för vinstmarginal, alltså pris ut till slutkund.
Vi gör ett första upplägg på produkter, storlekar, färger och du får en egen sida/flik där dina produkter kommer gå att hitta senare.

STEG 3

Efter önskemål utför vi eventuella justeringar på priser, utseende och annat som rör utseende din sida. Det kan hända att du känner för att lägga till någon ytterligare produkt redan nu eller ta bort
någon befintlig. Allt det kan vi justera senare när som helst men det börjar dra ihop sig till lansering och här gör vi sista justeringarna in för det.

STEG 4

När produkterna och utseendet är godkänt skickar vi över en sista offert med dina priser och vad du kommer tjäna per såld produkt, eller om du ska betala för ett antal produkter som vi ska lagerhålla. Vi ser över de sista detaljerna och när du godkänt den slutgiltiga offerten och vi är överens om det så påbörjar vi lanseringen och gör din shop publik. 
Det går exempelvis att skapa en shop på din facebook-sida där kunderna länkas in till shoppen och kan beställa.