Profil- & Arbetskläder

Idag ställs väldigt höga krav på de kläder vi använder det är inte bara funktion och tålighet som finns med på listan över kriterier. I en välfylld butik med kompetent personal ser vi till att tillgodose dig med all information du behöver för att i slutändan fatta rätt beslut. Vi har gedigen erfarenhet och jobbar idag med kunder inom de flesta branscher.

Profilkläder

Profilkläder är en kostnadseffektiv marknadsföring för din verksamhet och skapar en identitet. Det medför också en gemensamhet inom företaget eller föreningen. Omgivningen uppfattar professionalism vilket om man drar det till sin spets kan vara skillnaden mellan en genomförd affär eller inte. Hur du väljer att profilera din verksamhet är av yttersta vikt då olika budskap och känslor förmedlas till din omgivning efter vald profil.

Arbetskläder

Vilken typ av arbetskläder du bör använda varierar i stor utsträckning, främst på grund av vilket typ av arbete som ska utföras i dem. Variabler som bör finnas med i åtanke är slitage, funktioner, design och storlek. Vi finns för dig, för att hjälpa dig i urvalsprocessen av vad som passar just dig.