Tjänster

Fordonsdekor

Fordon kan användas som mer än bara transportmedel. Det är mycket kostnadseffektivt att använda de som mobila reklamplatser för profilering av dig eller ditt företag. Fordonsdekor ger ditt företag en närvaro ute på fältet.

Skyltar & Banderoller

Det finns skyltar för alla olika typer av användningsområden, inomhusbruk och utomhusbruk. Med hjälp av lång erfarenhet anpassar vi skylten för den ska fylla sitt syfte hos dig. 
​​​​​​​Banderoller lämpar sig väl när man vill nå ut med ett budskap på lite längre avstånd, exempelvis efter en väg eller liknande.

Profil- & Arbetskläder

Idag ställs väldigt höga krav på de kläder vi använder det är inte bara funktion och tålighet som finns med på listan över kriterier. I en välfylld butik med kompetent personal ser vi till att tillgodose dig med all information du behöver för att i slutändan fatta rätt beslut. Vi har gedigen erfarenhet och jobbar idag med kunder inom de flesta branscher.

Tryck & Brodyr

Transfertryck passar utmärkt till jackor, arbetsbyxor, funktionsplagg och en mängd andra plagg.
Screentryck går att använda på de flesta typer av textilier men används oftast till t-shirts och sweatshirts.
Brodyr ger ett mycket mer elegant intryck och lämpar sig därför mycket bra på skjortor, pikéer, stickade tröjor, men även kepsar, handdukar och en mängd andra produkter. 

Presentreklam

Hos oss hittar du det mesta inom presentreklam. Praktiska prylar, give aways och konfektyr. Vi är återförsäljare av starka märken så som Orrefors, Kostaboda och Gense. Detta är ett kostnadseffektivt sätt att marknadsföra ditt varumärke med en genomtänkt produkt. 

Displayprodukter

Reklamtält, mässmaterial, flaggor, affischer & gatupratare.